Hoi! Ik ben Bregje. Ik ben op dit moment nog studente Illustrated Animated Storytelling aan AKV St. Joost in Den Bosch, met op de planning om in juli 2022 mijn Bachelor's diploma te behalen. 
Al sinds klein kind ben ik vaak creatief bezig, en dat is ook altijd door de mensen om mij heen aangemoedigd. Zo ben ik regelmatig bij mijn oma langs geweest, die zelf ook kunstenares is, mocht ik van mijn basisschool juffen een extra tijdsvak tekenen inplannen, en mocht ik op de middelbare school zowel economie als handvaardigheid als extra vak kiezen, ondanks dat je eigenlijk maar één extra vak mocht. door dit laatste ben ik bij mijn havo diploma ook afgestudeerd in handvaardigheid, waar het verplicht was om te werken in 3D, en waar daardoor ook mijn liefde voor 3D is ontstaan. 
Tegenwoordig ben ik nog steeds regelmatig met 3D sculpturen bezig, maar heb ik daarnaast ook een passie ontwikkeld voor het uitwerken van concepten en grote projecten. Voor mij is kunst niet het doel, maar het middel dat ik inzet om mijn ideeën, fantasieën en verhalen te verbeelden en door te geven aan de wereld. 
Back to Top