het verhaal:
Tijdens MISSION N317V ben jij (de gast) een astronaut bij de intergalactische ruimte instantie. De instantie heeft een groep aliens opgevangen en het is aan jou de taak om deze groep terug naar hun thuisplaneet te brengen. Je moet alleen eerst nog wel een van hun soortgenoten redden uit de klauwen van Drankyr, een kwaadaardige alien zo groot als een planeet.
character designs:
De dissies zijn  een goedaardig alien ras  dat naar de aarde komt omdat ze van hun huis moesten vluchten.  Ze zijn ongeveer een halve meter groot en bestaan in alle kleuren van de regenboog. 
De planeet alien (Drankyr) is de slechterik in dit verhaal. Hij heeft jaren geslapen, waardoor de dissies hem  aanzagen voor een planeet. Toen hij wakker werd en ontdekte dat er kleine wezentjes op zijn hoofd zijn gaan leven werd hij boos en heeft hij ze van zich af gegooid.
plattegrond gebouw:
De wachtrij begint op de begane grond, de linker illustratie.  De wachtrij loopt door de receptie, de hal en verschillende research ruimtes naar de vertrekhal. Daar begint de rit en gaan de bakjes naar de eerste verdieping, de rechter ruimte. De baan kronkelt door de verschillende ruimtes en daalt op het einde terug naar de begane grond.
ontwerpen ruimtes:
Maquette:
Back to Top